El Barça Lassa ofereix la Copa del Rei al Camp Nou

El Barça Lassa ofereix la Copa del Rei al Camp Nou

L’equip de Svetislav Pesic ha sortit a la gespa abans de l’inici del Barça-Girona i ha mostrat el trofeu aconseguit a Las Palmas de Gran Canaria

Aquest dissabte el Barça Lassa ha ofert a l’afició del Camp Nou el títol de la Copa del Rei. Tots els integrants de la plantilla del primer equip, incloent-hi jugadors i membres del cos tècnic, han sortit a la gespa del coliseu blaugrana per rebre els aplaudiments dels assistents a l’Estadi en la prèvia del Barça - Girona. Pesic ha sortit amb una pilota de futbol sota el braç, però la protagonista ha estat la Copa. En mig de l’ovació, tota la plantilla del Barça Lassa ha fet una pinya sobre el verd.

Posteriorment, l’entrenador del primer equip, Svetislav Pesic, el capità, Juan Carlos Navarro, i l’MVP de la competició, Thomas Heurtel, han vist el partit des de la Llotja President Suñol.

Cal recordar que, després d’un cap de setmana per emmarcar, els culers van poder endur-se la 24a Copa de la història de la secció derrotant el Reial Madrid en una final disputada a Las Palmas de Gran Canaria i que va acabar decidint-se als últims segons. Després de l’ovació rebuda aquest dissabte, els de Pesic ja pesen en el proper duel, el del dijous dia 1 contra el Zalgiris. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut