Barça Lassa - Iberostar Tenerife: Canvi de xip obligat

Barça Lassa - Iberostar Tenerife: Canvi de xip obligat

Els de Sito Alonso volen sumar el novè triomf del curs a la Lliga Endesa contra un Iberostar que es troba a la part mitja de la taula (diumenge, 19h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 19h i en directe per Movistar+, l’Iberostar Tenerife, un dels equips revelació del curs passat i que actualment es troba a la meitat de la taula amb un balanç de 5-5. L’equip blaugrana, que arriba al matx després de caure contra el Fenerbahçe a l’Eurolliga, vol tornar a sumar un triomf i seguir amb la bona línia mostrada a la Lliga Endesa, on ocupa la segona posició de la taula.

El rival

Fa poques setmanes va canviar d’entrenador i Fotis Katsikaris és ara el primer entrenador d’un equip que té un dels jugadors més decisius de la competició: Mateusz Ponitka. I és que l’aler polonès, de 24 anys i 1,97m, és un dels jugadors més valorats de la competició amb 19,9 crèdits de mitjana gràcies als seus 15,2 punts i 6,1 rebots per partits. A més, l’Iberostar compta amb jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment com Tobey (9,2), Rodrigo San Miguel (7,6 punts), Abromaitis (9,9), Richotti, Fran Vázquez, Rosco Allen, Davin White, Ferran Bassas o el nouvingut Kostas Vassileiadis, entre d’altres.

El Barça

Tot i la derrota a l’Eurolliga els de Sito Alonso es troben en un bon moment de forma a la Lliga Endesa, on ocupen el segon lloc de la classificació amb un balanç de 8 triomfs i dues derrotes. Els blaugranes saben que el partit contra l’Iberostar Tenerife serà realment complicat perquè el conjunt insular ja sap què és guanyar al Palau Blaugrana, on ho va fer el curs passat per 65-73. Per tant, caldrà estar concentrat els 40 minuts per sumar un triomf al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut