Amb la mirada posada a Madrid

Amb la mirada posada a Madrid

Els de Sito Alonso han completat aquest dimarts el segon entrenament de la setmana i segueixen preparant el clàssic europeu de dijous (20.45h)

El Barça Lassa vol tornar aquest dijous al camí de la victòria després de dues derrotes consecutives, contra el Fenerbahce i contra l’Iberostar Tenerife. Els de Sito Alonso ja saben què és guanyar a la pista del Reial Madrid aquesta temporada, quan ho van aconseguir a la Lliga Endesa ara fa un mes (80-84), però són conscients de la gran dificultat del partit d’aquest dijous a les 20.45h.

Per tornar-ho a aconseguir, l’equip blaugrana ha fet la segona sessió de la setmana a la Ciutat Esportiva per seguir amb la preparació del segon clàssic de la temporada, el primer en competició europea. A més, pot suposar el primer triomf a domicili de l’Eurolliga del curs, fet que significaria la cinquena victòria de la temporada.

I diumenge, Gran Canària

I és que després de l’exigent partit a la pista del Reial Madrid, el Barça Lassa tornarà divendres a Barcelona per començar a preparar la visita de l’Herbalife Gran Canària al Palau Blaugrana el diumenge 17 (12.30h). L’equip insular, que es troba en un molt bon moment de forma, te un balanç de 7 triomfs i 4 derrotes a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut