Adrien Moerman i Phil Pressey ja s’entrenen amb el Barça Lassa

Adrien Moerman i Phil Pressey ja s’entrenen amb el Barça Lassa

Tots dos jugadors s’han incorporat aquest dimarts a la disciplina del primer equip en un matí en què s’ha treballat a la gespa, a la sorra i a la pista

Adrien Moerman i Phil Pressey ja s’han entrenat aquest dimarts sota les ordres de Sito Alonso en un matí en què l’aspecte físic ha estat molt present. A banda dels dos nouvinguts, la resta de jugadors que ahir van començar la pretemporada (Atoumane Diagne, Luka Samanic, Arnas Velicka, Max Esteban, Sergi Martínez, Aleix Font, Pol Figueras, Marc Garcia, Nedim Dedovic, Rodions Kurucs) també han participat en una sessió que ha combinat el treball amb la competició.

I és que el matí ha començat amb diferents curses sobre la gespa del camp número 8 de la Ciutat Esportiva i posteriorment l’equip s’ha traslladat a un espai de la instal·lació que compta amb sorra de platja. A banda de treballa l’aspecte físic, els jugadors han pogut gaudir de diferents activitats que han acabat amb llançaments a cistella.

Finalment, i ja a la pista de la Ciutat Esportiva, Sito Alonso ha començat a treballar amb l’equip en la primera sessió en què la pilota ha estat protagonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut