Víctor Claver, a la presentació de la Lliga Endesa 2016/17

Víctor Claver, a la presentació de la Lliga Endesa 2016/17

Aquest dimarts, a Madrid, s’ha presentat el nou curs 2016/17 amb la presència del jugador blaugrana i d’Ernesto Carrillo, aficionat culer que viu a Suïssa

Víctor Claver ha estat present aquest dimarts a la presentació de la Lliga Endesa 2016/17 en un acte que s’ha celebrat a la seu del patrocinador de la competició. Claver, un dels tres reforços del Barça Lassa aquest curs, ha volgut tenir, primer de tot, un missatge per al seu company Petteri Koponen, que va patir un accident de trànsit: “Koponen ha de guardar repòs. Tenia moltes ganes de començar i ara necessita el suport de tots per tornar aviat”.

Pel que fa al seu fitxatge, Claver ha comentat que “per a mi és un orgull i una motivació. Que el FC Barcelona hagi apostat per mi en aquesta nova etapa, en què aspirem a tot, és un repte gran en la meva trajectòria esportiva”. Acompanyant Víctor Claver hi havia Ernesto Carrillo, aficionat del Barça Lassa que viatja des de Suïssa per veure els partits del primer equip de bàsquet: “Des del 2013 que vaig al Palau, hi he anat 23 vegades i aleshores, quan torno, els companys de feina ja saben si hem guanyat o no”, comentava somrient Carrillo.

Claver, a més, ha volgut: “Som afortunats de tenir aficionats d’aquesta mena, que vulgui estar amb nosaltres és una responsabilitat. M’ha dit que s’asseu a la primera fila, ho tindrem en compte”, ha revelat el jugador valencià del Barça Lassa, que espera amb moltes ganes el seu debut oficial amb el Barça Lassa el pròxim divendres, a al semifinal de la Supercopa Endesa, contra el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut