València Basket -FC Barcelona Lassa: Les semifinals passen per la Fonteta

València Basket -FC Barcelona Lassa: Les semifinals passen per la Fonteta

Els de Bartzokas, després d’empatar la sèrie (1-1), busquen un triomf que els permeti passar ronda als play-offs

Després de superar el primer match-ball, aquest dissabte, a les 18 h i en directe per #0 de Movistar +, el Barça Lassa visita el València Basket en un altre partit que serà a cara o creu. Els blaugranes són conscients que no poden fallar i buscaran un triomf que els permeti passar a semifinals en una pista en la qual aquest curs els catalans han caigut dos cops. La tercera ha de ser la vençuda per als de Bartzokas.

El rival

Ja ha demostrat en incomptables ocasions que és un dels millors equips d’Europa i compta amb el factor pista a favor gràcies a la tercera posició que va assolir durant la Lliga Regular. Disposa d’un equip en què qualsevol jugador pot ser important, tot i que Dubljevic és la seva referència interior. Jugadors com Vives i Martínez –molt encertats en el segon partit– poden fer mal des de l’exterior, malgrat que poden sobresortir altres jugadors com Diot, Sato, San Emeterio, Sastre, Oriola, Sikma, Thomas i Kravstov. Aquesta temporada el balanç de victòries i derrotes entre tots dos equips és de 3-2 a favor dels de la Fonteta.

El Barça

Després de vèncer en el segon partit de la sèrie al Palau amb una gran actuació coral, els blaugranes busquen la classificació per a les semifinals. Saben que una derrota dóna per acabada la temporada i, per tant, no es pot fallar. Diagne, amb molèsties, serà dubte fins a última hora i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Tota la plantilla, inclosos els jugadors lesionats, han viatjat per fer pinya en un matx que és a cara o creu per al Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut