L’Unicaja, rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa del Rei de Vitòria

El conjunt de Bartzokas, un dels caps de sèrie del sorteig, es creuarà amb l’equip malagueny en el primer partit de la competició que es disputarà entre el 16 i el 19 de febrer

El FC Barcelona Lassa ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei de Vitòria-Gasteiz. El conjunt blaugrana s’enfrontarà amb l’Unicaja de Màlaga en el primer partit de la competició que es disputarà entre el 16 i el 19 de febrer al pavelló Buesa Arena. Els culers, com a caps de sèrie –quarts amb 12 triomfs i 4 derrotes-, han estat emparellats amb el conjunt malagueny, setè classificat a la primera volta de la Lliga amb 10 victòries i sis derrotes.

El sorteig, celebrat aquest dilluns a Vitòria, ha decidit que l’encreuament entre el Barça Lassa i l’Unicaja es disputarà el divendres 17 a les 21.30 hores. En cas de victòria culer, els de Bartzokas s’enfrontarien a les semifinals amb el guanyador del duel entre el València Basket i l’Herbalife Gran Canària. A l’altra banda del quadre, els emparellaments són: Reial Madrid - MoraBanc Andorra i Iberostar Tenerife – Baskonia.

“La referència és un duel molt igualat”

Després de conèixer-se l’emparellament amb l’Unicaja, el mànager de la secció, Rodrigo de la Fuente, ha fet una primera valoració del rival. El madrileny ha recordat el partit de Lliga disputat a Màlaga, que va acabar amb triomf local (95-89). “La referència és un partit molt igualat”, ha dit De La Fuente. El mànager blaugrana ha definit el conjunt malagueny com “molt atlètic” i ha destacat que “té el mateix entrenador des de fa anys”. De La Fuente, a més, ha assegurat que “a la Copa no es poden fer plans, només es pot mirar al primer partit”.

El representant de l’Unicaja, Carlos Jiménez, ha destacat que el Barça Lassa és un “gran equip que arriba ferit” i que això “el fa encara més perillós”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut