Unicaja Màlaga - FC Barcelona Lassa: Visita sense descans al Martín Carpena

Unicaja Màlaga - FC Barcelona Lassa: Visita sense descans al Martín Carpena

El colíder de la Lliga Endesa busca el vuitè triomf del curs en competició domèstica (18.30h, Movistar+)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30 hores i en directe per Movistar+, l’Unicaja de Màlaga en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que colideren la competició domèstica amb un balanç de 7-1, buscaran en una de les pistes més complicades de la competició un nou triomf. De fet els de Plaza han vençut en els seus tres últims partits com a locals.

El rival

Compta amb una plantilla amb talent, físic i molts punts a les mans. Actualment té un balanç de 5-3 i el seu líder anotador és l’escorta Jamar Smith, juntament amb el pivot Dejan Musli. En el lloc de base compta amb Kyle Fogg, que es troba en un gran moment de forma, mentre que Carlos Súarez i Dani Díez aporten rebot i intangibles a l’equip que entrena el català Joan Plaza. A més, no cal oblidar jugadors com Lafayette, Waczynski o Brooks que poden sobresortir en qualsevol moment de matx.

El Barça

Arriba amb moltes ganes de vèncer després d'un dur viatge des d'Istanbul i gairebé sense temps de descans després de jugar el seu partit d'Eurolliga. A la Lliga Endesa els de Bartzokas tenen un gran balanç de 7-1 i volen seguir en dinàmica positiva en una pista que mai és fàcil i amb un públic que sempre està molt a sobre. Doellman, tot i estar recuperat, no podrà jugar al no permetre l'ACB la inscripció de tres extraomunitaris per partit, mentre que Claver sí que podrà tornar a disputar la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut