fcb.portal.reset.password

Encarna i els seus familiars amb els capitans del FCB Lassa, a la fi del partit d'aquest diumenge | VÍCTOR SALGADO - FCB

Durant el partit d’ahir entre el FCB Lassa i el Manresa, Encarna Hernández va rebre un sentit homenatge després de ser jugadora del Club durant nou temporades. Murciana de naixement tot i que establerta a Catalunya des de ben petita, Encarna –amb 100 anys complerts- va gaudir del triomf culer. Segons ella, l’homenatge va ser del tot “inesperat”. “Diuen que he estat una figura i ara només sóc una velleta”, va assegurar una Encarna que va començar a practicar aquest esports als 13 anys.

La seva passió i dedicació pel Club la va portar, fins i tot, a assumir la capitania de l’equip: “El meu amor era el bàsquet i la família”. “He estat molt feliç –continua- i puc dir que he jugat al Barça”. Més coneguda com la Niña del Gancho, ja que va fer d’aquest tir la seva especialitat, Encarna Hernández va rebre una samarreta per part del Club i va poder intercanviar sensacions amb Juan Carlos Navarro i Ante Tomic –dos dels capitans de la plantilla-. Bartzokas, tècnic del FCB Lassa, tampoc va faltar a una trobada en què Perico Ansa –president dels FCB Veterans- li va fer entrega del carnet de sòcia d’aquest grup.

Juntament amb els seus familiars, Encarna va viure una jornada cent per cent blaugrana al Palau Blaugrana. “El Palau és meravellós, quan jo jugava ho feia al carrer”, va recordar abans de mostrar-se rotunda –amb un somriure als llavis- sobre la seva trajectòria personal i professional: “Tornaria a repetir tot el que he fet”. 

Tornar a dalt