Tyrese Rice iguala el seu rècord de triples

Tyrese Rice iguala el seu rècord de triples

El base nord-americà, que va fer set triples contra el València, havia anotat ja un cop 7 triples amb el Khimki..., contra el Lokomotiv de Bartzokas

Tyrese Rice va ser un dels protagonistes del Barça Lassa - València Basket d’aquest dimarts (94-82). El base blaugrana va anotar un total de 25 punts, amb set triples, xifra que iguala el seu actual rècord de llançaments de tres punts. I és que en la seva època al Khimki, Rice va anotar un cop set triples i va ser amb l’entrenador Bartzokas a la banqueta rival. El partit, un Khimki - Lokomotiv del curs 2015/16, va acabar amb 35 punts del base nord-americà i set triples de vuit intents de l’actual ‘2’ del Barça Lassa.

Els seus registres anteriors

Rice juga a Europa des de la temporada 2009/10, quan va aterrar al Panionios, i, a poc a poc, amb el pas dels anys, ha anat millorant el seu tir. A Grècia, el seu màxim de triples van ser un total de 4 el dia del seu debut a la competició grega. El curs 2010/11, a l’Artland Dragons alemany, el millor partit de Rice des de l’exterior va arribar a sis triples amb un total de 30 punts.

El curs 2011/12 Rice va marxar a Lituània per jugar amb el Lietuvos Rytas, amb el qual va fer un màxim de tres triples en tres partits diferents. La temporada 2012/13 va tornar a Alemanya, al Bayern de Munic, i va anotar 4 triples un total de dos cops.

Millorant el tir dia a dia

Des de Munic, Rice va marxar cap a Tel Aviv, per jugar amb el Maccabi. Allà hi va guanyar l’Eurolliga i va fer un màxim de 4 triples en un partit. Però un cop va aterrar a Moscou, al Khimki, Rice es va anar destapant a poc a poc com a triplista i en les dues temporades a Rússia va anotar un cop cinc triples, un cop 6 triples i el seu màxim fins ara: 7 triples contra el Lokomotiv de Bartzokas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut