Sortides molt complicades per al Barça Lassa

Sortides molt complicades per al Barça Lassa

Els de Bartzokas disputaran quatre dels pròxims cinc partits a domicili i visitaran pistes com la de l’Efes, l’Andorra, el CSKA o el Baskonia

A partir d’aquest divendres 9 de desembre el Barça Lassa de bàsquet haurà de fer moltes maletes. I és que els catalans hauran de disputar molts partits seguits a domicili a l’Eurolliga i un d’ells a la Lliga Endesa. La primera visita dels blaugranes serà aquest divendres, a les 18 hores, a la pista de l’Anadolu Efes d’Istanbul. Cal destacar que el conjunt turc ha guanyat tots els partits disputats al seu pavelló –excepte contra el CSKA- i que a la seva Lliga no coneix la derrota al seu feu.

Un cop acabi el partit d’Istanbul els homes de Bartzokas tornaran a Barcelona per marxar dissabte cap a Andorra, on aquest diumenge 11 s’enfrontaran al Morabanc Andorra. Els locals es troben en un gran moment de forma –tenen un balanç de 6-4- i al seu pavelló han guanyat tots els partits disputats. L’equip de Joan Peñarroya, doncs, se sent fort a casa seva.

Viatge a Moscou i Vitòria

El tercer desplaçament seguit, el segon a nivell europeu, serà la visita a Moscou, a la pista del CSKA. Serà el divendres 16 i el Barça Lassa se les haurà contra el millor equip fins ara de la competició: té un balanç de 9 triomfs i tan sols una derrota. I, per tant, un altre dels equips imbatuts a casa seva a Europa, on ha guanyat els cinc partits disputats fins ara.

El diumenge 18 el calendari donarà una petita treva a nivell de viatges, però el rival que visitarà el Palau és un clàssic: el Divina Seguros Joventut (12.30h). Per tant, màxima tensió també en un dels duels catalans per excel·lència.

Finalment, el tourmalet de partits a domicili acabarà el dimecres 21 amb la visita al Baskonia en el que serà el tercer partit europeu a domicili. L’exigència del calendari és molt gran i així es demostra amb el seguit de partits que disputarà l’equip de Bartzokas aquest mes de desembre, un total de 10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut