Setmana de doble repte a domicili: Milà i Madrid

Setmana de doble repte a domicili: Milà i Madrid

Els de Bartzokas visiten aquest dijous la pista de l’EA7 Emporio Armani de Milà i el diumenge la pista del Movistar Estudiantes

El Barça Lassa afronta la setmana després de la Copa del Rei amb dos partits realment complicats. El primer d’ells serà aquest dijous 23, a les 20.45h i en directe per Esport3 i Movistar+, a la pista del Milà, que s’acaba de proclamar campió de la Copa italiana i que és l’actual líder de la seva Lliga. Si bé és cert que a Europa té un balanç de 7-15, en els darrers partits s’ha mostrat molt més sòlid i perillós, fet que acrediten els seus tres triomfs en els últims cinc partits europeus, perdent només a la pista del Madrid i de l’Efes competint fins al final.

Per al Barça Lassa, el matx al Medionalum Forum de Milà, serà un partit realment important per seguir sumant victòries i aspirar a la vuitena plaça que dóna accés a la següent ronda de la millor competició europea de Clubs. Actualment els de Bartzokas es troben en la 12à posició i tenen opcions d’escalar llocs a la taula.

Diumenge, a Madrid

I és que un cop l’equip torni de Milà, el Barça Lassa s’exercitarà divendres i dissabte a Barcelona abans de viatjar a Madrid per jugar diumenge al WiZink Center –el Palacio de los Deportes- contra el Movistar Estudiantes (12.30h, Movistar+).

Serà un altre partit de dificultat a la pista d’un Estudiantes que aquesta temporada s’està mostrant molt sòlid i que ja ha sumat 8 victòries aquest curs i es troba en una situació còmoda, tres triomfs per sobre del descens, i amb molta moral. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut