Sasha Vezenkov es reincorpora al Barça Lassa i viatjarà a Atenes

Sasha Vezenkov es reincorpora al Barça Lassa i viatjarà a Atenes

L’aler pivot búlgar ha disputat quatre partits del Preeuropeu amb la seva selecció i ja s’ha entrenat amb els seus companys

Sasha Vezenkov ja és a Barcelona. L’aler-pivot búlgar, que estava disputant el Preeuropeu que dóna accés a l’Eurobasket 2017 amb la seva selecció, ha rebut el permís de Bulgària per tornar a Barcelona i viatjarà a Atenes aquest dimecres per disputar el torneig d’homenatge a Diamantidis. Aquest mateix dimarts, en la sessió del matí, ja s’ha exercitat sota les ordres de Georgios Bartzokas.

Agenda intensa

El conjunt blaugrana s’entrenarà el dia de la seva arribada, el dimecres a la nit, a la pista secundària de l’OAKA, mentre que dijous també s’entrenarà al migdia. Aquell dijous, a més, hi haurà la roda de premsa de presentació del torneig que homenatjarà a Diamantidis, a més d’un sopar de gala on hi haurà representants de tots els equips participants: CSKA de Moscou, Maccabi Tel Aviv i el mateix Panathinaikos.

Dos partits grans

Ja el divendres 16, a les 17.30 hores (una hora més a Atenes) el Barça Lassa se les haurà contra el CSKA de Moscou en el partit que obrirà el torneig, mentre que a les 21 hores el Panathinaikos i el Maccabi es veuran les cares en el segon i últim partit del dia.

El dissabte 17, també a les 17.30h, el Barça jugarà contra el Maccabi. Un cop finalitzi el partit dels blaugranes es farà l’homenatge a Diamantidis i, finalment, el Panathinaikos -CSKA tancarà un gran torneig amb quatre dels millors equips d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut