Robert Horry visita l’entrenament del Barça Lassa

Robert Horry visita l’entrenament del Barça Lassa

El set vegades campió de l’NBA ha estat al costat de l’equip per promocionar el partit contra els Oklahoma City Thunder del 5 d’octubre

L’exjugador Robert Horry, que va guanyar 7 anells de campió de l’NBA, és a Barcelona i ha visitat l’entrenament del Barça Lassa. Un cop ha finalitzat la sessió matinal, Horry ha conegut el capità Juan Carlos Navarro, l’entrenador Georgios Bartzokas i la resta de la plantilla, amb la qual s’ha fotografiat al bell mig del Palau Blaugrana.

Diversos jugadors com Vezenkov, Eriksson o Víctor Claver no han perdut l’ocasió de fotografiar-se amb Horry i el ‘Larry O’Brien Championship Trophy’, el trofeu de campió de l’NBA. Joey Dorsey, per la seva banda, no ha desaprofitat l'oportunitat de xerrar de manera distesa amb Horry, que aquest dimecres a la nit serà present al Camp Nou per presenciar el FC Barcelona – Atlètic de Madrid.

Horry, campió de l’NBA amb els Rockets (2), el Lakers (3) i els Spurs (2), es troba aquests dies per Espanya per promocionar la visita dels Oklahoma City Thunder, que jugaran el dia 3 d’octubre a Madrid i el 5 d’octubre al Palau Sant Jordi davant del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut