Reial Madrid - FC Barcelona Lassa: Arriba el quart Clàssic del curs

Reial Madrid - FC Barcelona Lassa: Arriba el quart Clàssic del curs

Els de Bartzokas, amb el mateix balanç que els blancs a la Lliga (15-6), busquen un nou triomf en competició domèstica

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18 hores i en directe per #0 de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el segon Clàssic del curs a la Lliga Endesa, el quart en total. Fins ara els de Bartzokas han guanyat dos cops (a les semifinals de la Supercopa i al Palau en la primera volta de la Lliga Regular) i han caigut un cop en Eurolliga. El WiZink Center, doncs, viurà el primer Clàssic del 2017 a Madrid i a finals de mes en viurà un altre, aquest de competició europea.

El rival

Disposa d’un dels millors equips d’Europa, que combina físic amb molta qualitat. El seu màxim anotador és el balear Sergio Llull, amb 15,6 punts, i Jaycee Carroll (11,4) i Gustavo Ayón (9,4 punts i 6,3 rebots) són altres dels jugadors més destacats. El conjunt que entrena Pablo Laso compta amb un balanç de 15-6 a la Lliga Endesa, el mateix que els blaugranes, i també es troba immers en la lluita per la primera posició de la Lliga Regular, lloc que ocupa l’Iberostar Tenerife.

El Barça

Viatja a Madrid després d’encadenar dos triomfs consecutius, contra el Múrcia en Lliga i l’Unics Kazan a Europa. L’equip de Bartzokas buscarà a Madrid el setzè triomf del curs, però ho haurà de fer encara sense Navarro i Doellman, que continuen recuperant-se de les seves lesions, ni els lesionats de llarga durada Lawal i Ribas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut