Reial Betis Energia Plus - FCB Lassa: Duel clau a San Pablo

Reial Betis Energia Plus - FCB Lassa: Duel clau a San Pablo

Els blaugranes, amb la baixa d’última hora de Doellman per un cop a la cuixa dreta, se les hauran amb un Betis que s’està jugant la permanència

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 19 h i en directe per Movistar Deportes 1, la pista del Reial Betis Energia Plus. L’equip sevillà es troba actualment en la lluita per salvar la categoria, mentre que els de Bartzokas busquen acabar la temporada amb el màxim de victòries a la Lliga Regular per acabar la fase regular com més amunt millor. El matx, amb tot el que hi ha en joc, es preveu molt complicat.

El rival

Va canviar de tècnic fa poques setmanes i l’arribada d’Alejandro Martínez ha donat una altra cara a l’equip de Sevilla. Tot i perdre contra el Reial Madrid i el València Basket, el Betis ha competit al màxim i ha estat en disposició de guanyar. Per tant, caldrà estar ben atents els 40 minuts per poder vèncer al pavelló de San Pablo. L’aler nord-americà Lockett, amb 11,3 punts per partit, és el màxim anotador de l’equip, seguit per l’escorta Stojanovski i el pivot Mahalbasic, amb 11,2 i 10,6 punts, respectivament. L’exblaugrana Nachbar, segons ha anunciat el Betis, serà baixa.

El Barça

Tindrà la baixa d’última hora de Justin Doellman. L’aler pivot nord-americà va patir un cop a la cuixa dreta en l’últim entrenament i no ha viatjat a Sevilla, com tampoc ho han fet Faverani, Ribas i Lawal. Els de Bartzokas, que van superar el conjunt sevillà al Palau per un clar 80-58, saben que el partit serà realment complicat contra un rival que s’hi juga molt, però són conscients que per acabar al més amunt possible a la Lliga Regular cal vèncer a San Pablo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut