fcb.portal.reset.password

Petteri Koponen ja ha rebut l’alta hospitalària. A partir d’ara el jugador finlandès podrà descansar al seu domicili i seguir amb el procés de recuperació del traumatisme cranioencefàlic que va patir la nit de diumenge en un accident de trànsit en què el taxi en què viatjava es va veure involucrat en una topada múltiple. Koponen, per tant, serà baixa per a la Supercopa Endesa.

El jugador, després de quatre dies ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona, ja és al seu domicili, on podrà fer repòs i recuperar-se de les múltiples contusions que li ha deixat aquest accident. El principal, el traumatisme cranioencefàlic.

Visita als companys

Un cop ha conegut que rebia l’alta hospitalària de mans dels neurocirurgians de l’Hospital Clínic de Barcelona, el jugador ha mostrat la seva voluntat de visitar els seus companys al Palau. Ha estat una visita breu, d’uns cinc minuts, abans que l’equip de Bartzokas fes la darrera sessió de vídeo abans de marxar cap a Vitòria, on a partir d’aquest divendres disputarà una nova edició de la Supercopa Endesa.

Koponen ha desitjat molta sort a tots els seus companys i ha recollit una samarreta de la seva taquilla, signada per tots els membres de l’equip: jugadors, cos tècnic i staff.

La samarreta d'ànims a Koponen signada pels seus companys

Tornar a dalt