Olympiacos - FC Barcelona Lassa: El primer gran partit de la setmana

Olympiacos - FC Barcelona Lassa: El primer gran partit de la setmana

Els blaugranes visiten el Pireu amb el gran objectiu de guanyar el primer dels tres partits que hauran de disputar

El Barça Lassa visita aquest dimecres (19 h, Esport3 i Movistar+) la pista de l’Olympiacos, que va ser campió de l’Eurolliga en el passat recent (2012 i 2013). En la segona d’aquelles ocasions el seu entrenador era Georgios Bartzokas, que ara lidera la nova etapa del bàsquet blaugrana. Aquesta serà la primera vegada que el tècnic grec visita el seu antic pavelló i ell i els seus homes buscaran el cinquè triomf de la temporada a Europa per seguir en les posicions capdavanteres de la classificació. Serà el primer dels tres partits que els catalans disputaran aquesta setmana i la concentració serà clau per endur-se el triomf.

El rival

Té un líder molt clar a la pista: Vassilis Spanoulis. El genial jugador grec, de 34 anys, continua demostrant el seu mestratge a la pista i actualment té unes mitjanes de 14,7 punts i 7,7 assistències. Està molt ben rodejat, amb jugadors de gran nivell com Mantzaris, l’exblaugrana Papanikolaou, Printezis, Lojeski, Birch i Green, entre d’altres. El seu tècnic és Sfairopoulos, que ja dirigia l’equip grec el curs passat, i actualment l’Olympiacos té un balanç de 3-3 i a casa seva tan sols ha perdut un partit contra el CSKA.

El Barça

Té cinc jugadors de baixa, entre els quals Justin Doellman i Navarro, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, mentre que Jonathan Holmes disputarà el seu tercer partit com a blaugrana a Grècia. Els joves Peno i Sena, del filial, completen una convocatòria d’11 homes. Cal destacar que, des de la creació de l’Eurolliga, el Barça Lassa ha superat en 13 de les 19 ocasions l’Olympiacos i vol tornar a guanyar en el 20è partit entre ambdós equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut