Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona Lassa: Triomf elaborat per tancar una dura setmana (75-78)

Els de Bartzokas acaben la intensa setmana de tres partits en cinc dies amb una victòria treballada a Fuenlabrada

Tres partits en només cinc dies. No hi pot haver una manera millor de tancar la intensa setmana que aconseguir una victòria treballada a la pista del Fuenlabrada (75-78). El FC Barcelona s’ha endut el triomf en un partit molt igualat i disputat fins al final en què finalment, amb un bon joc de Perperoglou (17 punts) i Vezenkov (13), ha aconseguit superar els madrilenys.

El duel ha començat amb Hakanson i Diagne, dos jugadors culers cedit al Fuenlabrada, al quintet titular dels locals. Al primer quart ha regnat la igualtat i cap dels dos equips ha pogut obrir escletxa en el marcador, i el Barça ha trigat a aconseguir la primera cistella. Amb un 6-0 al marcador (gràcies a un triple de, precisament, Hakanson), Olesson, al minut 3, ha aconseguit els primers punts blaugrana. Rice, amb dos triples gairebé seguits, ha estat un dels més destacats dels de Barztokas, que han acabat el quart amb un 20-18 al marcador.

Perperoglou, el gran anotador

El segon quart s'ha iniciat amb dues jugades de tres punts: un 2+1 de Paunic per als locals i un magnífic triple de Perperoglou per als visitants. El mateix jugador grec ha estat el més destacat d’aquest inici de període, ja que ha aconseguit 10 punts als primers tres minuts (amb dos triples).

Amb el gran inici dels culers, que han aconseguit un gran parcial de 1-12, el Barça s’ha situat sis punts per sobre, però el Montakit s’ha refet amb un bon parcial de 8-0. Han destacat les faltes tècniques per als culers, amb un total de tres: Rice, Dorsey i Bartzokas. El quart ha acabat amb una gran cistella de Tomic per marxar al descans amb un 39-45 per al Barça Lassa.

La segona part ha arrencat amb el Barça Lassa intentant desempallegar-se del Fuenlabrada, i ha aconseguit la diferència màxima de 8 punts per sobre, però els madrilenys no han perdut la cara al partit i han continuat mantenint el marcador igualat.

El tercer quart que ha estat el més fluix en l’apartat anotador, i els locals s’han situat per davant al marcador gràcies a un parcial de 8-0. Però un gran triple de Vezenkov ha tornat a empatar el matx (57-57).

El darrer període, decisiu

L’últim quart ha viscut el desenllaç final del partit, al qual tots dos equips arribaven amb màxima igualtat. El període ha començat amb un gran intercanvi de cops de triples entre el jugador cedit pel FC Barcelona Hakanson i Vezenkov en la jugada següent per als culers.

A falta de sis minuts per al final, Dorsey, amb la cinquena falta, s’ha hagut de retirar de la pista, i Bartzokas ha estat exclòs en veure la segona tècnica per protestar. A més, després de l’enrenou, el Fuenlabrada s'ha situat quatre punts per sobre, però, tot i així, el Barça ha aconseguit capgirar el marcador gràcies a un gran triple de Perperoglou i una bona cistella de Rice.

Els blaugranes han pogut distanciar-se mínimament amb quatre punts consecutius d’Olesson, i Vezenkov, amb una gran cistella, ha situat el +7 a falta de menys de tres minuts que acabaria sent decisiu. Els locals han pogut maquillar una mica el marcador per acabar el matx amb un 75-78, però la victòria ha estat blaugrana.

Finalment, victòria soferta però treballada i merescuda per als culers, que han disputat tres partits en només cinc dies. Els blaugranes, amb un gran partit de Perperoglou i Vezenkov, sumen la quarta victòria a la Lliga. Els culers cedits al Fuenlabrada, Diagné i Hakanson, amb 14 i 8 punts, respectivament, han realitzat una bona actuació.

El Barça Lassa disputarà el seu proper partit dimecres davant el Maccabi a Israel, duel corresponent a l'Eurolliga