La NBA desembarca a Barcelona

La NBA desembarca a Barcelona

El Palau Blaugrana ha acollit l’entrenament dels Oklahoma City Thunder abans del partit contra el Barça d’aquest dimecres i un clínic amb nens amb diferents activitats

La NBA aterra a Barcelona amb el partit que es disputarà aquest dimecres entre el Barça Lassa i els Oklahoma City Thunder al Palau Sant Jordi. Amb motiu del partit, els Thunder han arribat a la ciutat comtal aquest dimarts al migdia i s’han entrenat per primera vegada sobre el parquet del Palau. Un cop finalitzada la sessió d’entrenament dels Thunder el Palau Blaugrana ha acollit un clínic amb nens de la Federació Catalana de Bàsquet, dels Special Olympics i de cinc escoles premiades per la regularitat d’assistir el curs passat al Palau en el programa Barça Rookies. El clínic ha consistit amb diferents activitats relacionades amb el bàsquet i que ha comptat amb diferents jugadors dels OKC i dels jugadors del Barça Lassa, Marcus Eriksson i Dorsey.

En clau del partit de demà, Eriksson ha destacat que l’equip “se sent preparat” i serà un partit “especial per jugar contra un equip NBA al Palau Sant Jordi i sempre volem jugar contra els millors”. Eriksson ha expressat que a part de jugar aquest partit “l’equip treballarà dur per fer-ho el millor possible durant la temporada”. I ha afegit: “Hi ha molta qualitat a la plantilla”.

Pel que fa als Thunder hi militen dos jugadors exblaugrana com Àlex Abrines que ha marxat aquest estiu i Ersan Ilyasova. El jugador turc ha expressat la seva il·lusió per tornar a Barcelona i enfrontar-se al Barça, equip amb qui va guanyar la Lliga ACB el 2009: “Vaig viure dos anys molt bons a Barcelona i tinc bons records per haver format part d’un equip que va ser campió”. “A més, vam jugar la Final Four de l’Eurolliga tot i que no la vam poder guanyar”. De cara al partit de demà, Ilyasova ha destacat que “serà un gran partit”.

Encara en clau NBA, el pivot dels Thunder, Enes Kanter, ha expressat que el partit contra el Barça “serà espectacular perquè tenen uns seguidors molt bons i el Barça és un dels millors equips d’Europa”. I ha puntualitzat: “Tinc ganes de jugar contra ells”. Kanter ha aprofitat per recordar que és amic del seu compatriota Arda Turan i per tant, s’ha definit com un “seguidor del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut