L’Unics Kazan, el primer rival del Barça Lassa a l’Eurolliga 2016/17

L’Unics Kazan, el primer rival del Barça Lassa a l’Eurolliga 2016/17

Els blaugranes ja coneixen els horaris dels 30 partits de la fase regular d’un nou format de competició en què s’enfrontaran tots contra tots

El Barça Lassa ja coneix el calendari de l’Eurolliga 2016/17. Els blaugranes obriran la competició davant l’Unics Kazan el proper 14 d’octubre. En total seran 30 partits en els quals el Barça Lassa s’haurà d’enfrontar amb equips de la talla del CSKA de Moscou, l’Olympiacos, el Fenerbahçe o el Panathinaikos. Els blaugranes arribaran a disputar dos partits en quatre dies durant cinc setmanes de la temporada, una per cada mes exceptuant febrer. A més, sempre alternaran un partit al Palau Blaugrana i un altre fora de casa.

Després de l’Unics Kazan, els blaugranes s’enfrontaran al Fenerbahçe, mentre que en la ronda 3 i 4 a l’Estrella Roja i al Brose Bamberg, respectivament. Aquests dos darrers partits s’emmarquen en una setmana en què tots els equips jugaran dos partits en quatre dies per primera vegada. El Barça Lassa tancarà la fase regular la primera setmana de l’abril del 2017 i serà davant el Fenerbahçe d’Istanbul, lluny del Palau.

L’Eurolliga compta amb un total de 16 equips de nou països diferents. La llista l’encapçala l’últim guanyador d’aquesta competició, el CSKA de Moscou, i inclou, també, set clubs més que han guanyat el títol, entre ells el FC Barcelona. El partit inaugural serà el dimecres 12 d’octubre entre el Reial Madrid i l’Olympiakos.

Nou format

Els 16 equips escollits duran a terme una transició històrica per a un nou format de competició. Disputaran un total de 30 partits i s’enfrontaran dues vegades entre ells. Un format de tots contra tots, sense excepció, que acabarà amb tan sols 8 supervivents. Els millors 8 equips de la fase regular s’enfrontaran en uns play-offs al millor de cinc. Finalment, els quatre guanyadors es classificaran per a la Final Four per decidir el campió continental.

Entre els aspectes més destacats del nou format, a part de la garantia d’enfrontar-se dues vegades entre si, ressalta que serà la primera vegada que els finalistes de la temporada anterior es reuniran en una fase regular. Així doncs, serà una fase amb molts partits disputats i espectaculars en què els aficionats del Barça Lassa podran gaudir de grans duels davant dels millors equips d’Europa. 

Podeu consultar el calendari aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut