Juan Carlos Navarro engrandeix la seva llegenda

Juan Carlos Navarro engrandeix la seva llegenda

Contra el València Basket, el capità del Barça Lassa es va convertir en el quart màxim anotador històric de la Lliga Endesa amb 8.046 punts

Juan Carlos Navarro torna a recuperar les millors sensacions. Des del seu retorn a les pistes el dia 16 passat a Moscou, la posada a punt del jugador de Sant Feliu de Llobregat ha anat de menys a més fins a contribuir de manera decisiva a la victòria davant el València (94-82). Amb 11 punts en poc més de 15 minuts de joc, el capità del Barça Lassa s’ha convertit en el quart màxim anotador històric de la Lliga Endesa amb un total de 8.046 punts.  

El capità blaugrana va assegurar, un cop finalitzat el partit, no estar assabentat de la fita que acabava d’assolir: “No sabia aquesta dada, però sempre agrada superar rècords, espero que no sigui l’últim”. “Primer de tot estic content per l’equip i per la dinàmica –continua Navarro- ja que aquests dos últims partits al Palau hem jugat molt millor”. Des del seu debut la temporada 1997/98, Navarro ha disputat 645 enfrontaments a l’ACB i té una mitjana de 12,48 punts per partit.

Aquest dimarts l’escorta blaugrana va tenir un paper molt important en la victòria de l’equip de Bartzokas, especialment en el darrer quart. El seu percentatge en tirs de dos -4 de 5, amb un 80% d’encert- i la seva experiència en els minuts clau van permetre als blaugranes continuar invictes en la Lliga al Palau Blaugrana. Navarro ha superat Granger Hall en la taula de màxims anotadors de la història del bàsquet espanyol i se situa darrere de Brian Jackson (8.651 punts), Jordi Villacampa (8.991 punts) i Alberto Herreros (9.759 punts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut