Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa: Un mal inici condemna els blaugranes (95-82)

El parcial de 13-3 del primer període ha marcat la derrota del conjunt de Bartzokas, que ha tingut en Navarro, amb 19 punts, el jugador més destacat

El Barça Lassa no pot endur-se la victòria en la visita a les illes Canàries en el duel corresponent a la 27a jornada de la Lliga Endesa. El matx ha estat marcat per un mal inici dels jugadors de Barzokas, i un parcial de 13-3 ha condicionat el desenvolupament del partit. Tot i això, un recital ofensiu de Navarro (19 punts, 18 valoració), acompanyat per un Tomic dominador (19 punts, 25 valoració), ha permès que els culers tinguessin opcions fins al final.

L’Herbalife Gran Canària, que arribava al partit amb una ratxa de set victòries consecutives, ha plantejat un enfrontament amb un alt nivell físic, possessions curtes i defensa agressiva. Això els ha permès aconseguir un lleuger avantatge, tot i que un triple de Renfroe ha reduït diferències trencant la barrera psicològica dels 10 punts (27-18, min 9).

Mantenen la diferència

Les bones accions ofensives dels culers han estat contestades amb l’encert dels locals, que, sumat al contratemps de la lesió de Brad Oleson, ha estat un escull difícil de superar. Jugades de qualitat de Navarro, acompanyat per un Tomic dominador sota cistella (14 rebots), han posat el 50-33 per mantenir viva l’esperança abans d’arribar a la mitja part. Quan el Barça Lassa ha controlat les pèrdues de pilota ha pogut tornar a connectar-se al partit per crear dubtes al conjunt dirigit per Luis Casimiro. Tot i iniciar el darrer quart 17 punts per sota, els homes de Bartzokas encara no havien dit l’última paraula.

Navarro inspirat

El Barça ha afrontat els últims deu minuts amb la voluntat de retallar diferències per poder tenir opcions a la recta final. Navarro, amb un triple i una bomba, i Tomic, amb una safata a plaer, han posat el 79-65 amb vuit minuts per disputar-se. Els canaris han continuat anotant, però un altre cop Navarro, amb un recital ofensiu (11 punts a l’últim quart), ha fet somiar els culers. Malgrat tot, la victòria s’ha acabat quedant al Gran Canaria Arena.

El següent compromís dels blaugranes en Lliga serà el diumenge vinent, 9 d’abril, a les 12.30 davant el Tecnyconta Saragossa.