Bartzokas:

Bartzokas: "Cal continuar amb el nostre treball, esperant poder seguir amb la plantilla completa"

El tècnic del FC Barcelona Lassa, així com el secretari tècnic, Rodrigo de la Fuente, han atès la premsa després del matx contra el València per valorar la Copa del Rei

El FC Barcelona Lassa de bàsquet no serà a la final de la Copa del Rei, després de caure contra el València Basket. El tècnic Georgios Bartzokas, però, s'ha mostrat "content amb l'esforç". "Hem tingut menys temps per descansar i hem tingut menys jugadors que altres equips", ha destacat. I ha afegit: "Crec que sí que hi ha hagut oportunitat per ser a la final", després d'una bona primera meitat.

Per això, el tècnic ha assegurat: "Ara cal continuar amb el nostre treball, esperant que puguem seguir amb una plantilla completa". "Sóc aquí per donar suport l'equip i per intentar que millori", ha sentenciat.

També ha parlat sobre la Copa el secretari tècnic Rodrigo de la Fuente. "L'equip ha fet un esforç i no ha pogut ser. Hem de destacar l'actitud de l'equip, que ho ha intentat". A més, ha afegit: "Em quedo amb la part positiva, perquè, malgrat algunes circumstàncies, l'equip ha demostrat caràcter i cal seguir en aquesta línia".

Comentari que també ha fet Ante Tomic, el millor del partit amb 33 de valoració, quan ha assegurat que "la situació no és ideal, però cal seguir".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut