FC Barcelona Lassa – Zenit Sant Petersburg: Triomf treballat en l’últim sospir (63-61)

Una cistella i dos tirs lliures d’Ante Tomic a les acaballes del partit han permès als blaugranes guanyar un partit davant un conjunt que ho ha posat complicat

El matx ha començat amb un Zenit encertat, que ha situat el 4-9 en el marcador amb els punts de Timma. Els blaugranes han reaccionat de la mà d’Ante Tomic, Rice i també Koponen i s'han posat per davant amb el 16-13. Tot i això, els russos han vist com Toolson començava a aparèixer i han marxat de quatre punts, 16-20, fins que Koponen ha tancat el quart amb un triple.

En el segon període, els de Bartzokas, que no han  pogut comptar amb Pau Ribas, amb molèsties al maluc, però sí amb Joey Dorsey, que no va jugar a Sant Julià, han començat a liderar amb el 24-22, però no han pogut marxar en el marcador per les diferents pèrdues de pilota. Els punts de Markovic i un altre triple de Toolson han permès al Zenit marxar al descans amb tres punts d’avantatge, 30-33, al final dels primers vint minuts.

A la represa, el Barça s’ha acostat en el marcador i ha igualat encara més el partit. Les genialitats de Rice i diverses cistelles de Tomic, Sena i Koponen han donat al Barça Lassa més fluïdesa, tot i que al final del minut 30 el Zenit seguia manant per un punt, 42-43, gràcies a Timma i Toolson.

En l’últim i definitiu període, els de Bartzokas han fet un parcial de 13-7 gràcies a la intensitat defensiva de Dorsey i a l’encert de Peno en dos triples  (55-50, min 35). El Zenit, però, ha reaccionat de la mà de Timma i s’ha situat 59-61 quan faltava un minut i mig per acabar el partit. En els últims instants, quatre punts seguits de Tomic –una cistella i dos tirs lliures- han capgirat el marcador fins al 63-61.