FC Barcelona Lassa – Reial Madrid: Primer Clàssic al Palau

FC Barcelona Lassa – Reial Madrid: Primer Clàssic al Palau

Els blaugranes, amb cinc baixes, reben un Madrid que no coneix la derrota a la Lliga Endesa

Gran partit al Palau: el primer Clàssic de la temporada a casa, el segon del curs. El primer va ser un gran partit per al Barça, a la Supercopa de Vitòria, i amb un marcador molt elevat (93-99). Aquest diumenge, a partir de les 18.30 h i en directe per Movistar+, els homes de Bartzokas reben un Reial Madrid que es troba en un gran moment de forma i que no ha perdut a la Lliga Endesa.

El rival

S’ha reforçat amb jugadors interiors molt físics, com Randolph i Hunter, i també manté la majoria del bloc que el va portar a guanyar el campionat el curs passat. Llull, Rudy, Ayón, Reyes i Doncic són jugadors clau en l’esquema d’un Pablo Laso que té tots els jugadors disponibles per a aquest duel. Els blancs tenen un balanç de 5-0 a la Lliga Endesa i de 4-1 a l’Eurolliga, i visitaran per primer cop el Palau aquest curs, tot i que el 18 de novembre hi tornaran per disputar el Clàssic en format europeu.

El Barça

Tindrà cinc baixes per a aquest enfrontament: Navarro, Doellman, Claver, Lawal i Ribas. Bartzokas haurà de comptar amb diversos jugadors del filial (Peno, Sena, Figueras i Sergi Martínez) per completar la convocatòria. Els blaugranes, que tindran el suport del Palau, esperen competir i tenir opcions de vèncer en un matx que serà realment complicat i en què s’hauran de fer molt bé les coses durant els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut