FC Barcelona Lassa - Reial Betis: Toca tornar al camí del triomf

FC Barcelona Lassa - Reial Betis: Toca tornar al camí del triomf

Els blaugranes busquen la tercera victòria a la Lliga Endesa després de l’última derrota a Bilbao

El Barça Lassa rep aquest diumenge (12.30 h, Movistar+) el Reial Betis Energia Plus, antic Baloncesto Sevilla, en el que serà el segon partit dels blaugranes en tres dies aquesta setmana. Els catalans buscaran el tercer triomf a la Lliga Endesa en aquest inici de temporada.

El rival

Compta amb un joc interior potent amb Zoric i l’exblaugrana Nachbar, que té molta incidència en el conjunt que entrena Zan Tabak, amb 19,5 punts per partit. Pel que fa al joc exterior, el base Kenny Chery, juntament amb Stojanovski i Lockett, són els tres puntals d’un equip que en quatre jornades ha aconseguit dues victòries i que ha sumat dues derrotes. Cal destacar, a més, que Marc Garcia, cedit al conjunt sevillà, ha estat donat d’alta a la competició i podria debutar després de perdre’s els quatre primers enfrontaments.

El Barça

Recupera Pau Ribas, que ja va disputar uns minuts contra el Fenerbahçe, però és més que probable que no pugui comptar amb Justin Doellman, amb un esquinç de segon grau al turmell esquerre. Els de Bartzokas, doncs, volen tornar al camí del triomf, a casa, amb l’afició, després de l’última derrota a Bilbao a la Lliga Endesa i sumar així el tercer triomf de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut