FC Barcelona Lassa - ICL Manresa: Objectiu, retrobar-se amb la victòria

FC Barcelona Lassa - ICL Manresa: Objectiu, retrobar-se amb la victòria

Els de Bartzokas volen oblidar les últimes derrotes amb un triomf a casa abans d’afrontar la Copa del Rei

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, l’ICL Manresa en un partit realment important abans de la Copa del Rei. Els blaugranes volen oblidar les últimes derrotes al Palau contra el Bilbao Basket i el Galatasaray i buscaran una victòria cabdal per continuar en les posicions capdavanteres de la Lliga Endesa i encarar amb confiança la competició del KO de la setmana que ve.

El rival

És l’últim classificat de la competició domèstica amb 3 triomfs i 16 derrotes, però les últimes setmanes ha millorat les seves prestacions i vol sortir de les posicions de descens. El seu jugador més valorat és l’aler pivot txec Patrick Auda, amb 10,4 punts i 11,2 de valoració, i Pere Tomàs és un dels jugadors més en forma dels del Bages, amb 9,7 punts i 10,7 de valoració. El pivot exblaugrana Xavi Rey, que fa cinc partits que juga amb el conjunt que entrena Ibon Navarro, és molt important gràcies als seus 7,6 punts i 6,2 rebots. Cal no oblidar jugadors importants com Suggs, Aranitovic, Cvetkovic, Trapani, Machado i Cakarun.

El Barça

Continuarà amb les baixes de Doellman, Oleson i Renfroe, a banda de les ja conegudes de Ribas i Lawal. Els de Bartzokas són conscients que han de reaccionar per intentar agafar una bona dinàmica de resultats, i el primer pas per aconseguir-ho serà superar un ICL Manresa que també necessita la victòria per no despenjar-se de la salvació. Per tant, caldrà estar molt concentrats els 40 minuts per poder sumar el 14è triomf del curs en competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut