FC Barcelona Lassa - Fenerbahçe: Duel d’estrelles en el debut europeu al Palau

Els blaugranes, amb el dubte de Ribas fins a última hora, reben l’actual subcampió d’Europa (21 h, Movistar+, Esport3)

L’aficionat del Barça Lassa està d’enhorabona. El nou format de l’Eurolliga permetrà que els millors equips d’Europa passin pel Palau, i aquest divendres, en el debut a casa, el Fenerbahçe serà una gran prova per a l’equip de Bartzokas. El matx, que es podrà seguir en directe per Esport3 i Movistar+, començarà a les 21 hores.

El rival

Té un equip amb grans jugadors, amb molta experiència a Europa i compta amb un dels entrenadors més llorejats de la competició, Zeljko Obradovic. Bogdan Bogdanovic, Bobby Dixon, Gigi Datome, Jan Vesely, Ekpe Udoh i Kostas Sloukas, entre d’altres, formen un equip realment perillós tant des de l’exterior com des de l’interior i ha mantingut el bloc de jugadors afegint-hi la presència de James Nunally, un aler amb molts punts a les mans.

El Barça

A poc a poc l’equip sembla que va recuperant efectius, i una novetat podria ser Pau Ribas, que és dubte fins a última hora però que ja ha completat dos entrenaments. Petteri Koponen i Navarro seran baixa –el primer ja ha tornat als entrenaments–, i la resta de jugadors estaran a les ordres de Bartzokas. Per superar el Fenerbahçe el Barça sap que haurà d’estar concentrat els 40 minuts. El suport del Palau serà clau.

Homenatge a Bové

I és que durant el descans del partit entre el Barça i el Fenerbahçe es durà a terme un homenatge a Toni Bové, fisioterapeuta que ha estat vinculat al primer equip de bàsquet durant 34 anys. És per això que el Club li retrà un merescut homenatge per agrair-li la feina i tots els anys dedicats al Barça, en especial a la secció de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut