FC Barcelona Lassa - Brose Bamberg: L’Eurolliga no dóna respir

FC Barcelona Lassa - Brose Bamberg: L’Eurolliga no dóna respir

Els blaugranes, amb tres baixes segures i el dubte de Koponen i Doellman, busquen el segon triomf a l’Eurolliga, el que seria el primer del curs al Palau

Aquest divendres, a les 21 hores (Esport3 i Movistar+), el Barça Lassa té una nova oportunitat a l’Eurolliga de bàsquet. Després de caure a Belgrad, contra l’Estrella Roja, els homes de Georgios Bartzokas busquen sumar el segon triomf de la temporada després d’haver encadenat dues derrotes consecutives. Pau Ribas, però, no podrà ajudar els seus companys després de confirmar-se la seva lesió en el tendó d’Aquil·les.

El rival

Manté gran part del bloc que tan bon resultat li va donar el curs passat. Janis Strelnieks, Darius Miller, Nicolo Melli o Nikos Zizis són alguns dels grans jugadors amb els que compta l’italià Andrea Trinchieri. Actualment l’equip alemany té el mateix balanç que el Barça Lassa amb 1-2 i la temporada passada ja va posar en dificultats els blaugranes, que van caure a Alemanya però van vèncer al Palau.

El Barça

Té tres baixes confirmades per a aquest partit: Navarro, Pau Ribas i Lawal i dos seriosos dubtes en Koponen i Doellman. Per tant, tothom haurà de donar el millor de sí mateix per poder superar el segon dels tres partits que té la setmana. Bartzokas, de nou, donarà confiança als joves del Barça B per completar la convocatòria i la rotació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut