El FC Barcelona Lassa incorpora el base Alex Renfroe

El FC Barcelona Lassa incorpora el base Alex Renfroe

El Club ha arribat a un acord amb el Bayern de Munic per incorporar el base nord-americà, amb passaport bosnià, que arriba lliure fins a final de temporada

Gregory Alexander Renfroe, de 30 anys i 1'91, és nou jugador del Barça Lassa fins a final de temporada. El base es trobava jugant la Lliga alemanya i l'Eurocup amb el Bayern de Munic i aquest dimarts ha passat les proves mèdiques i es posarà a les ordres de Georgios Bartzokas en la sessió vespertina de l'equip.

Renfroe compta amb passaport bosnià i, per tant, no ocupa plaça d’extracomunitari, té experiència a la Lliga Endesa -Valladolid (2012/13) i Baskonia (2013/14)- i la passada temporada va signar unes mitjanes properes als 10 punts, 5 rebots i 5 assistències per partit tant en l’Eurolliga com a la Lliga alemanya.

Una carrera a Europa

Format a la Universitat de Belmont, el seu primer equip a Europa va ser el VEF Riga el curs 2009/10. Des d’allà va fer el salt al KK Zagreb (2010/11) i de Croàcia va marcar cap a Itàlia, on va jugar al Brindisi. El curs 2012/13 el va fer a mitges entre Valladolid i Bamberg, mentre que el curs 2013/14 va jugar a l’Enisey Krasnoyarsk rus i va acabar la temporada al Baskonia.

El curs 2014/15 va fitxar per l’Alba de Berlin i va jugar dos partits contra el Barça Lassa en el Top 16. Finalment, l’estiu del 2015 va signar pel Bayern de Munic, equip amb el qual havia començat la temporada tant en competició domèstica com a l’Eurocup.

De la Fuente: “És un jugador intel·ligent”

Rodrigo de la Fuente, Mànager Esportiu del Barça Lassa, explica que Renfroe “és un jugador que compleix el perfil que busquem i que ha evolucionat molt al llarg de la seva carrera. Entén el joc, pot aportar direcció i punts en els moments en què l’equip ho necessiti”. De la Fuente, a més, explica que “és un jugador intel·ligent i capaç de sumar en altres facetes com en assistències o rebots. Coneix la competició i arriba en un bon moment de forma per poder integrar-se ràpidament a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut