El Barça Lassa recupera Moussa Diagne

El Barça Lassa recupera Moussa Diagne

El jugador senegalès, que ha disputat fins ara un total de 26 partits amb el Fuenlabrada, jugarà a Barcelona fins a final de temporada

Moussa Diagne tornarà a agafar l’AVE que el dugui cap a Barcelona. El FC Barcelona Lassa i el Club Baloncesto Fuenlabrada, club on estava cedit el pivot senegalès, han arribat a un acord perquè aquest jugui sota les ordres de Georgios Bartzokas. Cal recordar que Diagne compta com a jugador format localment i continuarà completant la seva formació amb minuts de qualitat.

I és que la bona temporada de Diagne, de 22 anys i 2,11 metres, amb registres de 7,4 punts, 5,1 rebots i 12,7 de valoració en 9 partits a l’Eurocup i 7,1 punts, 6,7 rebots i 12,2 de valoració en 17 partits a la Lliga Endesa, li ha valgut la seva tornada al Barça Lassa, en la que serà la seva segona etapa, ja que el curs passat va disputar tot el curs com a blaugrana.

Així doncs, Diagne completa la bateria de pivots del Barça Lassa, que disposa també de Vezenkov, Doellman, Tomic i Faverani en posicions interiors.

Intensitat i intimidació

Rodrigo de la Fuente, mànager esportiu del Barça Lassa, comenta: “Esperem que Diagne ens aporti intensitat quan surti a pista i també en els entrenaments. Amb la seva capacitat d’intimidació complementem el joc interior de l’equip amb un jugador que no necessita un període d’adaptació, ja que coneix el Club, la Lliga i la ciutat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut