EA7 Emporio Armani - FC Barcelona Lassa: Milà, nova prova per al Barça

EA7 Emporio Armani - FC Barcelona Lassa: Milà, nova prova per al Barça

Els de Bartzokas visiten la pista d’un Milà molt millorat en les últimes setmanes i que és l’actual campió de la copa italiana

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20.45 h i en directe per Movistar+ i Esport3, la pista de l’Emporio Armani Milà, actual cuer de la competició però que ha guanyat tres dels últims cinc partits disputats. En aquesta nova Eurolliga tothom pot vèncer qualsevol equip, cosa que s’està demostrant amb el pas de les jornades. El Barça Lassa, doncs, haurà d’estar concentrat els 40 minuts si vol tornar del Mediolanum Forum amb el novè triomf de la temporada.

El rival

Ha guanyat la Copa d’Itàlia els darrers dies i compta amb un equip que combina físic i anotació. El seu màxim anotador és Rakim Sanders, amb 13,7, seguit de ben a prop per Krunoslav Simon i Ricky Hickman. Cal no oblidar, a més, jugadors amb experiència a l’Eurolliga com Kalnietis, Raduljica, McLean, Dragic, Macvan i Pascolo, que poden sobresortir en qualsevol moment. Els homes que entrena Jasmin Repesa tenen un balanç de 7-15 i van caure al Palau Blaugrana per 89-75 al desembre.

El Barça

No sap si podrà disposar de Brad Oleson i té les baixes segures de Navarro –operat d’apendicitis–, Doellman –que encara té molèsties al soli– i Perperoglou, que finalment s’ha quedat a Barcelona. Bartzokas, doncs, ha fet viatjar l’aler Rodions Kurucs, del Barça B, que fa setmanes que s'entrena amb el primer equip. Així, els blaugranes buscaran a Milà un nou triomf que els rellanci a la classificació en el que serà el primer dels dos partits de la setmana a domicili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut