Divina Seguros Joventut - FC Barcelona Lassa: Badalona acull el tercer derbi del curs

Divina Seguros Joventut - FC Barcelona Lassa: Badalona acull el tercer derbi del curs

Els blaugranes busquen a l’Olimpic un triomf que els permeti continuar a la part alta de la taula a la Lliga Endesa

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el Divina Seguros Joventut de Badalona en la que serà la 25a jornada de la Lliga Endesa. Serà el segon derbi en competició ACB, el tercer cel curs comptant la Lliga Catalana que es va disputar a Andorra. Els locals tenen un balanç de 7-16, mentre que els de Bartzokas arriben a Badalona amb el repte de tornar a sumar fora de casa.

El rival

Compta amb un equip molt equilibrat i que combina joventut amb experiència. Luka Bogdanovic (11,2 punts), Sergi Vidal (10,1), Jerome Jordan (10,3) i Albert Sàbat (9,9) posen la maduresa als de Diego Ocampo, mentre que Alberto Abalde (9,7 punts), Albert Ventura i Neno Dimitrijevic, entre d’altres, aporten minuts de qualitat i intensitat al joc. Cal no oblidar tampoc jugadors com Smith, Stutz, Gielo i Lapornik, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

No podrà disposar de Doellman, Faverani, Ribas ni Lawal i tindrà el dubte de Diagne, que es va perdre l’últim partit contra el Darussafaka a causa d’una lumbàlgia. Els blaugranes tenen un balanç de 15-7 a la Lliga Endesa i buscaran a Badalona, que sempre ha estat una pista molt complicada, un triomf per continuar a la part alta de la classificació, en què la igualtat és un fet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut