fcb.portal.reset.password

De la Fuente, Bladé, Soler i Bartzokas, en la roda de premsa de presentació del tècnic grec | PACO LARGO - FCB

Georgios Bartzokas ja ha estat presentat oficialment com a entrenador del FC Barcelona Lassa de bàsquet. En la seva primera roda de premsa, el grec ha parlat dels seus plans per a l’equip i ha repassat l’actualitat més recent de la secció. En tot  moment, el nou tècnic blaugrana ha estat acompanyat pel directiu responsable, Joan Bladé, del director dels esports professionals, Albert Soler, i del mànager general del bàsquet, Rodrigo de la Fuente.

Aquest últim ha parlat de la configuració de la plantilla de la temporada 2016/17. De la Fuente ha assegurat que “la nostra prioritat és trobar un segon base que acompanyi Tyrese Rice” i ha reconegut que “Guillem Vives ens interessa, malgrat que té contracte amb el València Basket”. “La relació amb el club taronja és bona, després del fitxatge de Claver, però no és l’única opció que tenim, ja que estem treballant en altres alternatives”, ha afegit.

De fet, segons el mateix Rodrigo de la Fuente, una de les decisions podria ser la de Ludde Hakanson, jugador que la temporada passada va marxar cedit al Sevilla i que ara “és un dels candidats per ocupar la posició de base”. 

Una posició que per al mateix Georgios Bartzokas “és molt important”. “Rice és un líder i pot conduir l’equip. Però el fet d’haver de canviar els dos bases significa que hem de signar algú més perquè es puguin combinar”. A més a més, el grec ha reconegut que busquen incorporar, també, “un home alt”.

Pappas, Berrocal i Pino Grodovic, entrenadors assistents de Bartzokas

El grec Christos Pappas, que ja va ser el segon entrenador de Bartzokas a l'Olympiacos i al Lokomotiv, serà l'ajudant del nou tècnic blaugrana durant la seva etapa al Barça. Per la seva banda, Josep Maria Berrocal va ser entrenador a les categories inferiors del Club i també va exercir com a entrenador ajudant durant vàries temporades. Mentre que Pino Grdovic arriba al Barça Lassa sent conegut com un gran desenvolupador de joves, que va treballar amb jugadors de la talla de Bodiroga, Toni Kukoc i Fucka.
Tornar a dalt