Darussafaka Dogus - FC Barcelona Lassa: Nova prova a Istanbul

Els de Bartzokas, amb la novetat de Navarro i la baixa d’última hora de Diagne, busquen a Istanbul un nou triomf europeu
El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, la pista del Darussafaka Dogus, que és el novè classificat i un equip molt fiable a la seva pista. Els blaugranes volen anar partit a partit i continuar millorant les prestacions de les últimes setmanes.
El rival
Compta amb un equip amb molt de talent i físic. Acostuma a jugar amb un cinc amb quatre exteriors i un interior, i caldrà estar molt concentrats els 40 minuts per superar-lo. El seu màxim anotador és el base Brad Wanamaker, amb 15,8 punts, seguit de ben a prop pels també exteriors Will Clyburn i Scottie Wilbekin, amb 12,7 i 10,4 punts, respectivament. El també exterior James Anderson, que pot actuar de ‘4’, anota més de 10 punts per partit
Al joc interior disposa del jove Ante Zizic, incorporat a mitja temporada però que està oferint un gran rendiment (9,7 punts i 7,1 rebots). Adrien Moerman i Harangody també són una amenaça des del triple. El balanç actual de l’equip que entrena David Blatt és de 12 triomfs i 13 derrotes.
El Barça
Té la baixa d’última hora de Moussa Diagne, amb una lumbàlgia aguda, però ha recuperat Juan Carlos Navarro, que ha viatjat amb l’equip després d’un mes allunyat de les pistes per una apendicitis. Tampoc hi serà Justin Doellman, que estarà quatre setmanes més de baixa, ni els lesionats de llarga durada Lawal i Ribas. Els de Bartzokas, doncs, buscaran a Istanbul l’onzè triomf del curs amb el gran objectiu de continuar millorant com a equip cada dia que passa.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut