Darussafaka Dogus - FC Barcelona Lassa: El segon quart condemna els blaugranes (67-56)

Els culers, tot i la bona reacció al tercer quart, han caigut a la pista del conjunt turc després d’un mal segon període

El Barça Lassa ha caigut a la pista del Darussafaka (67-56) en un matx en què als blaugranes els ha condemnat un mal segon quart, el qual han perdut 32-9. La bona reacció d’orgull i caràcter a la segona part no ha estat suficient per revertir la situació, i els de Bartzokas han acabat perdent d’onze punts contra els turcs.

El partit ha començat amb una bona cistella de Moerman, contrarestada amb tres grans triples consecutius de Rice, Perperoglou i Víctor Claver per inaugurar el marcador blaugrana. Uns llançaments de tres que han suposat gran part dels punts blaugrana en aquest primer període, en què el marcador al final del quart ha estat un ajustat 11-13.

Segon quart amb domini turc

Al segon quart el Barça Lassa ha patit una davallada de la qual ja no ha pogut refer-se. Un parcial de 17-2 favorable als locals ha estat contrarestat amb un bon triple de Koponen, que tallava la mala ratxa dels de Bartzokas. Tot i així, els turcs han continuat dominant i les cistelles locals no s’han aturat, i s'ha acabat el quart amb un contundent resultat de 43-22.

Reacció d’orgull i caràcter

Els homes de Bartzokas han sortit al tercer quart amb la intenció de capgirar la situació i tornar a ficar-se dins del partit amb orgull i caràcter, i així ha estat. Un parcial de sortida de 0-5 ha donat energia als blaugranes, i un bon triple d’Oleson continuava retallant distàncies al marcador.

Un parcial de 4-15, amb dues bones cistelles consecutives de Perperoglou, permetia als culers seguir apropant-se als locals. A més, una bona esmaixada de Claver i un triple de Perperoglou, un dels més actius d’aquest tercer quart, continuaven donant ales als de Bartzokas, molt més encertats i decidits en atac i amb més contundència defensiva. Finalment, 53-42, amb els barcelonins retallant 10 punts amb un parcial de quart de 10-20.

Morir lluitant

Els culers han afrontat el darrer quart amb molt a guanyar i poc a perdre, intentant no deixar d'apropar-se als turcs al marcador. A més, en aquest darrer quart Kopopen ha patit un tall a la parpella.

Un parcial inicial d’1-5 als primers dos minuts del quart període ha situat els barcelonistes a només 7 punts dels locals, amb opcions de remuntar. Tot i així, el Darussafaka no s’ha deixat sorprendre i ha aconseguit mantenir la distància al marcador per acabar enduent-se el triomf (67-56).