Belgrad, el primer desplaçament del curs per als aficionats blaugranes

Belgrad, el primer desplaçament del curs per als aficionats blaugranes

Cinc adults i un nen han viatjat a la capital de Sèrbia amb el primer equip de bàsquet, que disputa aquest dimecres a la tarda un partit de nivell contra l’Estrella Roja

Belgrad ha estat el primer desplaçament de la temporada en què els socis, penyistes o públic en general podia viatjar amb el primer equip de bàsquet. Un total de sis persones, cinc adults i un nen, han viscut de primera mà el que és un viatge en vol xàrter amb el Barça Lassa per disputar un partit europeu. Tots els expedicionaris han pogut asseure’s al costat dels seus ídols en una nova iniciativa de la secció de bàsquet, que durant tota la temporada oferirà diferents paquets de viatges en els desplaçaments europeus, a banda de la Copa del Rei de Vitòria, en cas de classificació.

El preu, que oscil·lava entre els 325 o els 375 euros, tenia inclòs el vol xàrter, l’hotel i l’entrada al pavelló per veure l’Estrella Roja de Belgrad – FC Barcelona, a banda de tots els trasllats, assistència i assegurança.

Bona organització

“És una experiència que feia temps que esperava i penso que ens hem de felicitar tots: club i afició. Aquesta nova iniciativa permet conèixer de primera mà un desplaçament i poder veure, parlar i donar suport als jugadors. Belgrad ha de ser el primer de molts desplaçaments i m’agradaria felicitar l’organització per un desplaçament impecable i amb un preu competitiu”, explica Roger Mateu, un dels sis expedicionaris.

Cal destacar que el pròxim desplaçament confirmat serà a Istanbul per al partit que enfrontarà l’Anadolu Efes i el FC Barcelona Lassa el 9 de desembre. En els pròxims dies, en el lloc web del club, hi haurà més informació del viatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut