Baskonia - FC Barcelona Lassa: Una nova oportunitat contra el mateix rival

Els de Bartzokas visiten el Buesa Arena per tornar a jugar contra l’equip basc, ara en Lliga Endesa (diumenge, 18.30 h)

El Barça Lassa visita aquest diumenge a la tarda, en directe per #0 de Movistar+ (18.30 h), el Baskonia. De nou els blaugranes es veuran les cares amb l’equip vitorià després de caure al Palau en partit d’Eurolliga. Ara toca canvi de xip, canvi de competició, i trencar la ratxa de tres derrotes consecutives que ha encadenat l’equip. El Baskonia és un rival realment complicat, però els de Bartzokas són conscients que pot ser el millor lloc per canviar la dinàmica.

El rival

A la Lliga Endesa té un balanç de 12-5 i és quart, per darrere del Barça. L’equip vitorià va vèncer aquest divendres el Barça per 79-93 en Eurolliga i va demostrar que és un grandíssim equip, amb jugadors de molta qualitat. Larkin, Hanga, Voigtmann, Beaubois, Laprovittola, Bargnani, Dop, Tillie o Budinger van combinar qualitat i joc físic per vèncer al Palau. Els homes de Sito Alonso, doncs, ja han demostrat del que són capaços i els catalans hauran d’estar concentrats els 40 minuts per endur-se el triomf del Buesa Arena.

El Barça

És conscient del moment en què es troba, amb lesions pel mig, però mitjançant el treball vol revertir la situació. Trencar la ratxa de tres derrotes consecutives –Tenerife, PAO i Baskonia– és el primer gran objectiu dels blaugranes, que volen tornar al camí de la victòria com més aviat millor. Stefan Peno ha tornat a completar una convocatòria de dotze jugadors en la qual també hi són Diagne i Faverani, inscrits a la Lliga Endesa i que debutaran en aquesta competició amb la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut