Bartzokas: “Serà un partit dur i complicat”

Bartzokas: “Serà un partit dur i complicat”

El tècnic blaugrana i l’aler grec Perperoglou coincideixen en què tot i jugar ahir, tornar de viatge avui i jugar demà “l’equip està preparat”

Després de caure matemàticament eliminats contra el Reial Madrid en el Clàssic d’Eurolliga, el Barça Lassa ha tornat cap a casa per preparar-se pel proper rival. Els homes de Georgios Bartzokas s’enfrontaran divendres a les 21h al Palau davant l’Estrella Roja. El tècnic grec ha volgut destacar que: “L’estrella Roja és un rival dur i complicat”, però ha deixat clar que “l’objectiu actual de l’equip és jugar bé”. També ha volgut referir-se a l’estat físic dels jugadors i ha assegurat que: “Ahir vam gastar molta energia. A més, avui hem viatjat cap a casa i encara ens queden per jugar el partit de demà i el de diumenge contra el Morabanc Andorra”.

Tot i que l’equip només té 48 hores per recuperar-se de l’últim duel, l’entrenador blaugrana ha volgut deixar clar que: “Cada partit amb el que ens enfrontem és difícil”. Tot i així, Bartzokas ha afirmat que: “Cada partit t’alliçona i l’has d’analitzar per poder continuar endavant”.

 

Perperoglou:

  • “El nostre únic objectiu ara mateix és seguir concentrats pel proper partit. Ens queden encara alguns partits d’Eurolliga, però a l’abril en tindrem menys i això ens permetrà treballar tots plegats i que nosaltres estiguem més preparats”.
  • “Hem de treballar dur fins al final”.
  • “Tots els partits són importants per nosaltres, especialment quan juguem a casa i ara hem de fer front al de demà. Haurem de fer el millor per guanyar i obtenir el millor de nosaltres com equip”.
  • “Tot i que vam jugar ahir, avui hem tornat de viatge i demà juguem, com que és l’última setmana que tenim un doble partit, però jo crec que estem preparats”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut