Bartzokas: “Hem de pensar a guanyar”

Bartzokas: “Hem de pensar a guanyar”

El tècnic del FCB Lassa i el base nord-americà Tyrese Rice s’han mostrat molt positius de cara a l’important partit d’aquest dijous davant el Zalgiris

El FCB Lassa disputa, aquest dijous, un partit clau per les seves aspiracions a entrar a la zona que dóna accés a disputar el ‘play-off’ previ a la Final Four. Després de la victòria de diumenge passat davant el Baskonia, Georgios Bartzokas ha reconegut que “l’equip està molt millor després de guanyar”. “Era important per a nosaltres –prossegueix- reaccionar després de perdre divendres passat, ara la visió és diferent”. El tècnic grec del FCB Lassa ha destacat que “matemàticament encara és possible classificar-nos”.

Bartzokas ha parlat de la importància del partit davant el Zalgiris: “Necessitarem fer un gran partit per guanyar; juguem en una pista complicada, amb un ambient sempre complicat per l’oponent i contra un equip molt motivat”. L’entrenador blaugrana ha afirmat no mirar més enllà “del següent partit”. “Hem de pensar a guanyar”, ha assegurat abans de referir-se sobre Koponen i Eriksson. Del primer, ha dit que “és molt important que hagi pogut completar l’entrenament amb l’equip i que viatgi amb nosaltres”. D’altra banda, la participació de l’aler suec dependrà de les seves sensacions: “Hem d’esperar a veure com evoluciona de les seves molèsties al genoll”.

TYRESE RICE

Tyrese Rice ha destacat el pas endavant que busca l’equip després de la victòria obtinguda davant el Baskonia: “Psicològicament, ha estat un pas molt gran. Després de la derrota a l’Eurolliga, respondre contra el mateix equip a casa seva ha estat molt important per a nosaltres”. “Crec que hem demostrat –continua- molt esperit i molta fe, hem de partir d’aquest últim resultat per anar cap endavant”. El jugador del FCB Lassa s’ha mostrat molt positiu: “Hem de construir sobre la darrera victòria, és el nostre punt de partida. Vam demostrar molta personalitat i és el moment de fer un canvi”. Rice s’ha desfet en elogis, fins i tot, cap a l’actitud de tot l’equip en els darrers dos entrenaments: “Hem treballat molt i més dur, semblant a com ja vam fer a la pretemporada. Ho podem utilitzar per tirar endavant”.

El base nord-americà és conscient que l’equip necessita victòries per arribar a la zona de ‘play-off’. “Necessitem guanyar i iniciar una ratxa que ens serveixi per situar-nos en millor posició per quan arribi el mes d’abril”. “Quan surts a la pista i lluites els 40 minuts pots viure amb el resultat, encara no estem fora de la lluita”, ha afegit Rice. El base del FCB Lassa també s’ha referit al jove jugador del filial, Stefan Peno: “Està creixent com a jugador, demostra més estabilitat amb el pas del temps”. Rice ha volgut destacar, com a principals qualitats del base serbi, les seves capacitats defensives: “Pot causar problemes als rivals i ens pot ajudar molt, també dirigint el joc”. “No ha de fer res espectacular, ell ho entén i està preparat per fer-ho”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut