Bartzokas: “Hem de controlar el ritme del partit”

Bartzokas: “Hem de controlar el ritme del partit”

El tècnic del FC Barcelona Lassa ha destacat la dificultat del partit a Tel Aviv, mentre que Koponen assegura sentir-se cada cop millor

El FC Barcelona Lassa visita el proper dimecres (18.45h) Israel per enfrontar-se al Maccabi de Tel Aviv, en el duel corresponent a la cinquena jornada de l’Eurolliga. Un conjunt israelià que presenta els mateixos registres que els culers, amb dues victòries i dues derrotes en quatre partits disputats a Europa. El tècnic blaugrana, Georgios Bartzokas, ha destacat que, per guanyar, “haurem de tenir molta confiança i intentar controlar el ritme del partit”. “Quan guanyes tothom creu més en l’equip. Però no pots pensar en el passat, hem de pensar en l’avui, en guanyar el proper matx”, ha assegurat.

A més, l’entrenador grec ha parlat del passat de Tyrese Rice a les files de Maccabi: “És cert que coneix molt bé el club i l'equip, però tant l’entrenador com la majoria dels jugadors no són els mateixos de quan ell hi era allà”. El tècnic ha destacat la dificultat del matx assegurant que “Tots els partits de l’Eurolliga són difícils, i més fora de casa amb l’ambient en contra”, i “Ells tenen grans jugadors com Goudelock o Seeley, haurem de vigilar”.

Sobre les lesions, Bartzokas ha comentat que “Hem de ser positius, aquest any serà una marató amb 10 mesos jugant molts partits, però estem preparats”. Pel que fa a Petteri Koponen, el preparador culer ha assegurat que “Cada cop està millor, dia a dia va agafant més ritme”.

“Cada dia em sento millor”

Precisament, el propi Petteri Koponen, ha comentat en roda de premsa que que “Cada dia em sento millor, vull ajudar l’equip donant el meu 100%, siguin els minuts que siguin”. El finlandès assegura que “Quan tinguem a tots recuperats de les lesions, serem un equip encara més complet”.

Pel que fa al rival, Koponen ha destacat que “la clau del partit serà jugar com a equip, fer el que els tècnics ens diuen”. “Aquest any l’Eurolliga serà molt llarga i complicada, i esperem un dur partit a Tel Aviv;  la seva afició pressiona molt i són un gran conjunt”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut