Bartzokas: “Hem de continuar preparats fins al final”

Bartzokas: “Hem de continuar preparats fins al final”

El tècnic blaugrana ha fet balanç sobre la situació del Barça Lassa, en la prèvia del darrer partit blaugrana d’Eurolliga d’aquesta temporada, contra el Fenerbahçe

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest dijous (19.45 h, Ülker Sports Arena) contra el Fenerbahçe el seu últim partit d’Eurolliga. Tot i que els de Bartzokas ja no tenen opcions per classificar-se per als play-offs, l’equip blaugrana haurà de veure’s les cares contra l’equip turc. El tècnic grec, Georgios Bartzokas, ha assegurat als mitjans de comunicació que no posaran les coses fàcils al rival i ha manifestat: “Hem preparat el partit com un duel normal i sortirem a jugar i fer-ho bé, tot i no comptar amb la presència d’alguns jugadors”.

Després d’aquest partit, l’equip blaugrana passarà a jugar només un duel per setmana. “Tant per als jugadors com per als tècnics és millor fer-ne dos, però en aquesta temporada ens anirà bé tenir-ne només un per poder preparar-lo bé i que estiguem preparats. No sabem com acabarà la temporada dels equips que continuen jugant en aquesta competició, però nosaltres hem de seguir preparats fins a final de temporada”, ha declarat Bartzokas.

A més a més, l’equip també té l’al·licient que Juan Carlos Navarro pugui assolir els 4.000 punts a l’Eurolliga. L’entrenador s’ha mostrat molt agraït per tenir el capità a l’equip: “Durant  tota la seva trajectòria a l’Eurolliga, Navarro ho ha fet molt bé i es mereix arribar als 4.000 punts i jo espero que pugui fer-ho”.

El tècnic grec ha conclòs la roda de premsa valorant la situació de l’equip: “Hem jugat més de 55 partits en poc temps aquesta temporada i això ha esgotat els jugadors”. I ha afegit: “Tot i voler fer més partits, la situació d’ara ens portarà a tenir una vida més normal i tranquil·la i, per tant, podrem preparar bé el proper duel i espero que competim molt millor”.  

Vezenkov

“Hem de jugar dur, perquè aquest partit ens donarà confiança i podrem aprendre dels nostres errors per continuar amb la temporada”.

 “Navarro és un gran jugador, després de 20 anys segueix jugant molt bé i és una llegenda. Espero que arribi als 4.000 punts”.

“Hem perdut alguns partits cap al final. N’hi ha que els hem jugat bé i d’altres que no tant. Tots hem après dels errors i de les males situacions i aquesta experiència a l’Eurolliga ens ha ajudat com a jugadors individuals i com a equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut