Bartzokas: “Tenim molta motivació per contrarestar el factor pista”

Bartzokas: “Tenim molta motivació per contrarestar el factor pista”

El tècnic blaugrana afronta el primer partit del play-off davant el València amb la il·lusió de fer un pas més

Aquest dissabte, a partir de les 18 hores, el FCB Lassa disputarà a València el primer partit del play-off. Conscient que tenir el factor pista en contra afegeix un plus més de dificultat a l’eliminatòria, Georgios Bartzokas encara el tram final de curs com un “repte”: “Tenim molta motivació per contrarestar el factor pista, tot i que haurem de fer un esforç addicional”, ha assegurat, tal com ho han fet els seus jugadors durant aquesta setmana. “El València és un gran equip –ha continuat–, però tenim un bon nivell d’energia i hem evolucionat força durant els últims mesos”. El tècnic blaugrana ha destacat el paper que tindran els jugadors joves en aquesta dura eliminatòria: “No tenim gaires efectius i el rendiment de l’equip dependrà molt dels homes de banqueta. Els joves estan en disposició d’aportar energia”.

Bartzokas ha parlat de la dificultat que ha suposat aquest campionat, com ho demostra el fet que amb un triomf més l’equip hauria acabat segon. “No hi ha cap equip dolent, ens hem de centrar en el que tenim i fer un pas més”. “És una gran oportunitat per demostrar del que som capaços”, ha reiterat. “En els dos darrers mesos hem evolucionat com a equip, tot i que sempre sorgeixen inconvenients que ens compliquen ser més competitius”, ha continuat dient l’entrenador grec.

Preguntat per la disponibilitat de jugadors clau a la plantilla, Bartzokas ha confirmat les baixes de Doellman, Navarro –“són dos líders nats, però no sabem quan tornaran”, Kurucs i el recentment rescindit Faverani. “Aquest era un any de transició en què el principal objectiu era competir i fer evolucionar els joves. Els jugadors bàsics no han tingut gaire participació i ara és el moment en què han de demostrar la seva evolució i millora”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut