Bartzokas: “Faverani ens ajudarà al més aviat possible”

Bartzokas: “Faverani ens ajudarà al més aviat possible”

El tècnic del FCB Lassa i Víctor Claver han parlat de la incorporació del pivot brasiler abans del partit d’aquest dijous davant l’Anadolu Efes

El FCB Lassa s’enfronta aquest dijous –a partir de les 21 hores, al Palau Blaugrana– a l’Anadolu Efes, en partit corresponent a la divuitena jornada de l’Eurolliga. Bartzokas ha qualificat el partit de “molt difícil” i afirma que obligarà els blaugranes a “jugar bé” per aconseguir la victòria. “Està sent una temporada molt difícil, no és normal tenir tantes derrotes”, ha dit. “Sabia que seria molt complicat –continua–, però hem de lluitar dia a dia per trobar-hi solucions”. El tècnic grec apel·la a la “constància” i al “treball” per sumar la vuitena victòria del curs en la màxima competició europea en una temporada que ha qualificat de molt “estranya”: “Ens hem hagut d’ajustar a causa de les lesions. Vam establir un projecte i hem de persistir-hi”.

Aquest dimecres el Club ha comunicat l’acomiadament a Joey Dorsey, després de les seves manifestacions en xarxes socials en què posava en dubte la tasca dels Serveis Mèdics. Bartzokas ha assegurat que “és una decisió del Club”. “No em correspon a mi opinar sobre això, la meva prioritat és que els jugadors que tenim a la plantilla estiguin preparats per competir”, ha afegit. L’entrenador del FCB Lassa ha deixat clar que des del Club tothom ha ajudat Dorsey en la seva recuperació: “Tot el personal l’ha intentat ajudar, sempre amb respecte”. També ha expressat la seva alegria sobre la incorporació de Faverani: “Volíem dos pivots i ja els tenim. Ha d’entrar dins la nostra filosofia i manera de jugar al més aviat possible”. Bartzokas ha assegurat que en aquest moment no es planteja cap nova incorporació: “Hi ha moltes coses que cal tenir en compte a l’hora de fitxar jugadors i també hem d’anar introduint els joves, ara mateix no busquem ningú més”.

Víctor Claver avala el fitxatge de Faverani

Claver ha ressaltat que és “fonamental” guanyar l’Efes: “L’equip està posant-ho tot de la seva part perquè la situació canviï”. “Hem d’aprendre –continua– dels darrers partits, els vam perdre nosaltres”. El jugador del FCB Lassa ha incidit en la “concentració”, i ha opinat: “No fan falta grans canvis, hem d’analitzar els errors comesos i jugar al cent per cent en tot moment per ser més sòlids”. Claver s’ha exigit millorar el rendiment ofert durant els primers mesos de competició: “No estic content de com m’estan sortit les coses, puc donar més i depèn de mi”.

Sobre l’objectiu de l’equip a l’Eurolliga, Claver ha mantingut: “Hem d’aconseguir estar a quarts, fins que no sigui impossible lluitarem per ser-hi”. L’aler valencià ha avalat el recent fixatge Faverani, amb qui va coincidir al València: “Ens pot donar molta energia, té un físic privilegiat”. “Defensivament és un jugador que intimida –prossegueix–, i arriba amb ganes de fer un pas endavant en la seva trajectòria”. Sobre l’adéu de Dorsey ha ressaltat que el Club “ha pres la decisió pensant en el millor per a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut