Bartzokas: “Estem tots motivats per guanyar el Galatasaray”

Bartzokas: “Estem tots motivats per guanyar el Galatasaray”

L’entrenador del FC Barcelona Lassa espera que l’ambient i el suport de demà al Palau els donin la força per aconseguir la victòria en aquesta nova jornada d’Eurolliga.

El Barça Lassa de Bartzokas està obligat a guanyar demà el Galatasaray al Palau Blaugrana (21.00 h). El tècnic ha declarat: “És un equip amb jugadors amb molt talent i molta qualitat”. Bartzokas recupera Victor Claver i Eriksson, i espera que Xavier Munford, el nou fixatge del Lassa, pugui ajudar demà l’equip. El grec ha assegurat, però, que Justin Doellman, Renfroe i Oleson seran baixes segures. Bartzokas ha afegit: “És normal que, quan l’equip no guanya, tothom miri cap a l’entrenador, però noto un gran suport per part del president Bartomeu i la directiva. No tinc cap queixa i espero que l’ambient i el suport del Palau ens ajudin a guanyar el partit”.  

Mig any després de la seva presentació com a entrenador del Lassa, Bartzokas s’ha mostrat molt motivat: “Sóc conscient de la pressió que té el Barça, del que es tracta és de saber com gestionar-la i afrontar-la. Hem de continuar treballant i esforçant-nos al màxim per millorar tant en l’aspecte individual com en equip”.

 

A continuació, repassem les declaracions més destacades de l’internacional búlgar Sasha Vezenkov:

“Ens hem entrenat molt dur i de manera molt unida aquesta setmana. Sabem que el partit de demà és una altra final per a nosaltres i jugarem al màxim per donar-ho tot”.

“El calendari es presenta positiu. Demà juguem contra el Galatasaray, i després ens tocarà contra el Manresa i l’Emporio Armani. No estem en posició de mirar el calendari i escollir partits. Ens hem de centrar al 100% en cadascun d’aquests i aconseguir victòries jugant millor”.

“El més important ara mateix és l’equip i que juguem bé. Personalment, m’estic preparant al 100% per ajudar l’equip i aconseguir victòries, cosa que faig i continuaré fent”.

“El Galatasaray és un gran equip que té jugadors molt bons i amb molt talent. El registre que tenen a l’Eurolliga no es correspon amb el que poden fer a la pista. El primer partit que vam jugar contra ells ens va costar molt. No vam jugar de manera prou dura, però el que hem de fer és jugar de manera més física i demostrar que volem la victòria més que ells”.

“Estic segur que l’entrenador ens prepararà per estar a l’alçada, però el que hem de fer és demostrar com volem la victòria”.

“Després de cada derrota hem intentat jugar millor i cada vegada tenim més pressió a sobre. El partit de demà pot ser un bon reinici per a nosaltres. Encara tenim fins a principis d’abril per superar-nos”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut