Bartzokas: “És un partit mentalment complicat”

Bartzokas: “És un partit mentalment complicat”

El tècnic del FC Barcelona Lassa de bàsquet ha valorat el partit d’Eurolliga contra l’Olympiacos, que es jugarà aquest dimecres al Pireu

Nova setmana complicada per al FC Barcelona Lassa de bàsquet, que torna a disputar tres partits en cinc dies. Pas a pas, però, el primer duel de la setmana serà contra l’Olympiacos, al Pireu, un equip que porta tres victòries i tres derrotes en els primers sis partits d’aquesta Eurolliga.

“Serà un enfrontament mentalment complicat, per descomptat. Per això ens hem de centrar únicament i exclusivament en l’Olympiacos, i no pensar en el Madrid o més enllà”, ha comentat Bartzokas, en la prèvia del partit i abans de volar cap a Grècia. I és que el tècnic del Barça ha avisat: “Tenim un partit molt difícil a Atenas, en un ambient que no és fàcil, i contra un rival que té una gran plantilla, amb dotze bons jugadors experimentats”.

Malgrat tot, l’entrenador s’ha mostrat confiat. Especialment, perquè està content de la dinàmica de l’equip, tot i ser conscient “que encara ens falten cinc jugadors per recuperar”. “En les últimes setmanes, hem millorat el nostre joc. Portem sis victòries consecutives entre l’Eurolliga i l’ACB, tot i que per exemple contra el Múrcia no vam tenir temps de preparar-nos, i això ajuda”, ha sentenciat.

Holmes: “És dur, però estem preparats”

Un dels jugadors que espera amb més ganes aquest duel és Jonathan Holmes, que disputarà el seu tercer duel com a blaugrana: “L’Olympiacos és un equip amb molta història, un bon club i un bon equip. Així que tinc ganes d’anar a Grècia i jugar contra ells per primera vegada”. Holmes, a més, també ha corroborat les paraules del seu entrenador i ha valorat la importància del factor psicològic per afrontar un calendari tan exigent: “És dur, però estem preparats. El més important és estar preparat físicament, però especialment psicològicament”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut