Bartzokas: “A l’Eurolliga cada partit és una final”

Bartzokas: “A l’Eurolliga cada partit és una final”

El tècnic blaugrana i Justin Doellman han qualificat de “molt important” el partit de demà davant l’Olympiacos

El FCB Lassa de bàsquet es veu les cares aquest dijous, a partir de les 21 hores, davant l’Olympiacos en un nou partit d’Eurolliga. L’enfrontament, tal com l’ha definit Bartzokas, “és una final”. “Els jugadors –continua– tenen en compte que cada partit ho és. N’hem hagut de jugar moltes en poc temps, però també passa en altres equips”. El tècnic grec s’ha referit a “l’esperit de lluita” per guanyar el quart partit consecutiu al Palau en aquesta competició: “Tenim reptes molt importants al davant, necessitem i volem arribar als play-off’s”. “El Barça hi ha de ser”, ha afirmat.

Bartzokas ha assumit que l’equip té problemes davant d’equips físics: “Necessitem més estabilitat durant els quaranta minuts, ho estem treballant tant individualment com col·lectivament”. “Hem intentat –prossegueix– preparar-nos per jugar davant aquest tipus de defensa tan física”. L’entrenador blaugrana no vol pensar a llarg termini ni creu que el partit de la primera volta sigui una referència per al duel de demà: “És cert que vam perdre, però teníem jugadors de baixa que ja hem recuperat. Serà un partit molt diferent”. Bartzokas ha reconegut que l’equip ofereix la seva millor versió al Palau Blaugrana, tot i que “no n’hi ha prou”. “L’entorn fa que tinguem més confiança i sigui més difícil per als rivals”.

El tècnic grec ha confirmat que Víctor Claver jugarà tot i que “té problemes al genoll”, mentre que Perperoglou serà baixa no només per a aquest dijous, sinó per als propers partits. Preguntat sobre possibles fitxatges, Bartzokas s’ha mostrat contundent: “Si veiem l’opció de reforçar l’equip ho farem, però és difícil trobar algú amb nivell i disponibilitat en aquest punt de la temporada”. El tècnic del FCB Lassa ha incidit en el fet que el curs és molt llarg i “el procés normalment dóna resultat; queden molts partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut