Ante Tomic, MVP del mes de desembre a la Lliga Endesa

Ante Tomic, MVP del mes de desembre a la Lliga Endesa

El pivot croat del Barça Lassa ha obtingut una valoració mitjana de 22,4 gràcies a les seves bones actuacions

Ante Tomic ha estat designat per la Lliga Endesa com a MVP del mes de desembre. I és que el jugador croat, que també lidera la classificació en valoració de la Lliga Endesa, ha estat el més valorat de tots els jugadors que disputen la competició en aquest passat desembre gràcies als 112 punts de valoració en els cinc partits jugats, el que fan una mitjana de 22.4 punts. El seu millor partit del mes passat va ser a la pista del Morabanc Andorra quan va signar 21 punts, 9 rebots i 33 de valoració.

“Estem en el bon camí”

Ante Tomic s’ha mostrat satisfet per haver rebut aquest guardó: “Estic content amb aquest premi, no tant a nivell personal sinó perquè significa que estem en el bon camí. Personalment em sento molt còmode amb el meu rol”, explica un Tomic que aconsegueix per segona vegada a la seva trajectòria esportiva un premi com aquest.

Pel que fa al moment de l’equip, que és colíder de la Lliga Endesa, Tomic destaca que “després d’un moment complicat, amb tantes lesions i resultats que no arribaven, ara estem en una bona dinàmica. Tenim més confiança i fem el que ens demana l’entrenador. Tot i així hem de seguir millorant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut