Ante Tomic: “Hem de ser sòlids al Palau”

Ante Tomic: “Hem de ser sòlids al Palau”

El pivot croat i Josep Maria Berrocal valoren el partit d’aquest divendres davant el Darussafaka

El FCB Lassa de bàsquet rep aquest divendres –a partir de les 21.00 hores- el Darussafaka després d’aconseguir dues victòries consecutives davant el Milà i el València en els darrers dos partits. Els homes de Bartzokas es troben immersos en la zona mitja de la taula amb sis victòries i volen retallar la distància que els separa amb el conjunt turc, actualment amb dos triomfs més que els blaugranes. Ante Tomic, en la roda de premsa prèvia al partit, ha assegurat que el partit “és molt important”. “Volem acabar bé l’any –continua el pivot del FCB Lassa- i guanyar a casa per seguir amb la bona dinàmica de resultats”. “Hem de ser sòlids al Palau”, ha afegit.

Tomic ha deixat clara la importància de millorar els registres de la primera volta en què, segons ell, “hem perdut massa partits”. “Hem de guanyar més partits per entrar als play-off en bona posició i, si és possible, guanyar el factor pista”, ha destacat el croat, que també ha manifestat que l’equip es troba en fase de creixement gràcies a la recuperació de jugadors clau dins la plantilla: “Amb el retorn de Doellman i Navarro hem començat a jugar millor en atac, són molt importants per a nosaltres”. “Quan tinguem la plantilla al complet podrem jugar a un gran nivell. És difícil entrenar-se i competir sense jugadors importants”, ha valorat Tomic, conscient del desgast que ha sofert la plantilla en aquest inici de competició.

Josep Maria Berrocal ha incidit en la dificultat que representa el Darussafaka: “No és un equip amb gaire nom, però juga molt bé i té molt talent ofensiu”. “Ha guanyat vuit partits –continua Berrocal-, quatre d’aquests com a visitant, que és molt difícil en una competició com aquesta”. L’ajudant de Bartzokas ha assegurat que els blaugranes han de ser “un equip més regular durant els 40 minuts” i ha remarcat que el grup està millorant en aquest aspecte: “L’equip està millor que abans però encara està lluny del que volem. Tenim molt marge de millora i podem donar molt més”. Berrocal ha considerat clau seguir sumant victòries al Palau Blaugrana, ja que “perdre a casa suposa haver de guanyar algun partit més a fora, per això cal intentar guanyar tots els partits”, i ha manifestat que l’equip no ha fet cap tipus de predicció sobre una hipotètica classificació final: “Per arribar a pensar com ens classificarem hem d’anar partit a partit. Visc molt el dia a dia”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut